Nye oppbevaringsløsninger til scrappesakene :-)))

  • dato: 26.mar.2011 // klokken: 16:58 // kategori: Hverdagen // Kommentarer: 2

Jeg har vært utrolig opptatt det siste døgnet. Har ikke engang hatt tid til å være på facebook! Why? Fordi jeg bestemte meg for å rydde i scrappesakene, og når jeg først begynte så klarte jeg ikke slutte.. :-P
Jeg presset meg nok litt for hardt med denne ryddingen, for jeg er superstøl i armmuskler og lårmuskler i dag.. Det er ikke mer som skal til dessverre. Men det var kjempedeilig å få det gjort.

Jeg har hatt alle scrappetingene mine i plastkasser til nå. De er vriene å stable og det er tungvindt å finne ting i dem, spesielt hvis det du skal ha er nederst i tårnet av 6 kasser..  %-) Da jeg var på Grorudtreff i oktober 2010 så jeg flere damer der som hadde alle tingene sine i praktiske skap med skuffer, og jeg bestemte meg for at jeg måtte få tak i slike. De er kjøpt på Jula. På nettsidene deres har det siden oktober stått at produktet er utsolgt, og til slutt gikk jeg lei av å vente, så jeg dro dit for å se om de virkelig var utsolgt.. Det var de faktisk ikke!  Jeg kjøpte først bare en og trodde det skulle holde, men da jeg kom hjem og fikk begynt oppryddingen fant jeg fort ut at jeg trengte en til... :-P Så nå har jeg alle scrappetingene mine (bortsett fra stempler) i disse to;

På jula står den oppført som "Oppbevaringsskap med 4 skuffer, én topphylle og sortimentshylle. Perfekt til vaskerommet, gangen eller garasjen. 4 hjul gjør det enkelt å flytte skapet dit du ønsker. B375xH850xD420 mm. " og koster 399 kroner. Vel verdt pengene! <3

Jeg liker å ha scrappetingene mine i noe som kan flyttes rundt fordi jeg enda ikke har noe fast scrapperom her hjemme. Jeg venter på at rommet jeg skal bruke skal bli ferdig, men det tar litt tid. Jeg skal ha toppetasjen i garasjen vår, og det står igjen litt av hvert før det kan brukes. Og imens jeg venter er det helt supert å ha ting i skap som kan rulles frem innimellom og stå i stua uten at hele rommet blir fyllt av kasser og esker...!

Men stemplene mine fikk ikke plass i skapet, for de må være organisert slik at man har en mulighet for å finne frem til de man vil bruke.. Til nå har jeg vært skikkelig sløv og hatt alle stemplene slengt sammen i en eske.. Komplett umulig å finne fram til noe som helst, og ikke spesielt fristende å bruke dem heller....! Jeg har ikke akkurat få stempler heller ettersom jeg har hatt min egen produksjon av stempler her hjemme. Det er noen hundre stempler for å si det sånn.... Og et komplett rot!Det var ikke bare bare å finne et OK system for disse, men etter å ha lest om andres valg fant jeg til slutt ut hva jeg ville satse på. Og det ble disse CD-mappene fra Jula! De er veldig like mappene til Tim Holtz som man betaler i dyre dommer for, bortsett fra at disse er mye større og ikke så fancy.. ;-) Og bare koster 129 kroner ;-)De har glidelås helt rundt, noe som er et must når man skal ha stempler i dem. Da unngår man at noen faller ut av mappene og blir borte..! I disse mappene er det i utgangspunktet plass til hele 216 cd`er. Det samme gjelder selvfølgelig ikke for stempler, så det var viktig for meg at man kunne ta ut noen av sidene. Og det kan man med letthet! Det er et supert system! Jeg fikk plass til 8-12 sider med stempler i hver mappe.Jeg sitter igjen med utrolig mange løse sider til disse nå, men det er kjekt å ha i reserve i tilfellet noen går i stykker med tiden. Jeg begynte med tre mapper men måtte raskt kjøpe en til, så nå har jeg fire mapper. Egentlig kunne jeg fint ha kjøpt enda en, for i noen av dem er det litt vel trangt...! 
Stemplene skal etterhvert organiseres etter tema, og så skal jeg stemple opp "index-ark" til alle sånn at jeg lett ser motivene/tekstene (for de er jo speilvendte på stemplene - og det er ikke så lett å lese speilvendt raskt når man leter etter en spesiell tekst.) Men akkurat det har jeg ingen planer om å gjøre med det første, for det blir en drittjobb... :-P

Mens jeg ryddet fant jeg godt over 100 rødgummistempler som ikke engang var montert (man må sette på en slags gummi som kleber til akrylplater før de kan brukes) så jeg fikk litt av en klippejobb, noe som er grunnen til at jeg er støl i armene i dag.....! :-PJeg har fortsatt en liten haug igjen å montere, men det får vente..

Nå skal jeg gjøre meg klar for å dra på kino med min beste venninne. Vi skal se The Adjustment Bureau og spise middag på Chi eller China Palace restaurant i Lillestrøm. I går var jeg ute med en god kamerat og så Kongens Tale. Det var faktisk en veldig fin film som er verdt å se! :-) For å virkelig toppe helgen skal jeg være med pappa (og mann og bror) på Top Gear Live i Spektrum i morgen. Jeg er glad jeg kan sitte stille og slappe av på alle disse arrangementene jeg får med meg denne helgen, for jeg må spare krefter til uka, som bringer med seg 4 arbeidsdager... Da skal jeg nemlig på Parat-kurs i tre dager og jobbe ute én dag...!

Håper du har hatt en fin helg til nå og nyter timene som er igjen av den!  :-)
scrapping kino topgear
Share |
2 Kommentarer

Bittersweet

27.mar.2011 kl.09:07

Kjempe bra system snuppa!! deilig å få skikkelig orden i scrappesakene selvom det tar lang tid og man blir støl =) Gleder meg til å se det live på grorud. her hos meg blir det ikke skikkelig system før jeg får scrapperom. Takker for en koselig kveld på kino og resturang =) kos deg på showet og nyt søndagen <3

Shorty

27.mar.2011 kl.22:59

Bittersweet: Takk takk :-) Er kjempefornøyd med systemet. Men er litt usikker på om jeg tør å ha med alt dette på Grorud.. hehe.. er litt flaut kjenner jeg.. :-P Får se hvordan jeg løser det.. ;-)

Del dine tanker
Personlighetsanalyse:

Abstract thoughts.
Loves reality and abstract.
Intelligent and clever.
Changing personality.
Attractive. Sexy. Temperamental.
Quiet, shy and humble.
Honest and loyal.
Determined to reach goals.
Loves freedom.
Rebellious when restricted.
Loves aggressiveness.
Too sensitive and easily hurt.
Gets angry really easily but does not show it. Dislike unnecessary things. Loves making friends but rarely shows it. Daring and stubborn. Ambitious.
Realizing dreams and hopes.
Sharp. Loves entertainment and leisure. Romantic on the inside not outside. Superstitious and ludicrous. Spendthrift.


+ Legg meg til som venn
Share |
stk gjest er på besøk i denne bloggen akkurat nå.

Norske blogger
bloglovin
bloglovin


blogg.no leverer teknologien bak Atelier Nyvold. Bloggen skrives av © Anneline Nyvold og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.

hits